The Order 1886

The Order 1886 je mozda jedna od najintrigantnijih igara koja treba da se pojavi ove godine. Jos otkako su Sony Computer Entertainment i Ready at Dawn objavili prosle godine ovaj naslov nastalo je veliko interesovanje.Medjutim tek skoro su objavljene pojedinosti i mozete pogledati video ispod:

 

The Order 1886 je za sada Sony Playstation ekskluziva. Da li ce biti radjena i za PC ostaje da vidimo. Kalifornijski studio Ready at Dawn koji je razvio igru,  je kohezija ljudi iz Naughty Dog – Sonijev izdavac i Blizzard studija – izdavac za PC i do sada nije radio niti jednu igru za PC. Sto ne znaci da nece u buduce. Iz Sonija su dali hintove da ce igra biti u prodaji tokom jeseni 2014.

 

Radnja igre se odvija u alternativnoj istoriji u sred viktorijanske ere  Londona. Viteski red pokusava da ocuva London a i ostatak sveta od polumutanata.U sred te borbe desava se industrijska revolucija, izumitelji pronalaze mnoge izume koji su bili napravljeni u to vreme, kao sto je cepelin, the order 1886 combo_rifleali i moderne kao sto su combo puske, oruzja koja proizvode elektricitet, wi-fi, tecni metal,fragmentacione granate i slicno.

Glavni protagonisti su vitez Grayson, treci vitez koji nosi titulu ser Galahad, njegov prijatelj Lafayette i prva pratilja Isabeau.Svi oni ce se prikljuciti ratu koji traje vekovima.Sami autori se nadaju da ce likovi koje vodite u igri biti prijemcivi za igrace i da ce eventualno moci da stasa mali univerzum ove igre.

TheOrder1886 in the fog

 

Iznad je najnoviji klip iz Sony i RaD studija koji pokazuje  gameplay.

Najnovije informacije vezane za igru