Unravel Two

Fenomenalan nastavak i dokaz da ne morate svaki put izmisljati toplu vodu.Platformer iz 2016 godine je dobio sasvim dostojan nastavak.Izdavac,EA i developer Coldwood, su ovoga puta bacili akcenat na kooperativno igranje.

trailer:

I ovoga puta pratimo avanture klupceta-igracke po imenu Yarni koji ima sjajne ideje za sta je sve on sposoban.Na samo mpovetku ove igre vidimo kako se slab pokusaj Yarnijevog jedrenja brzo zavrsio i tu vidimo da stupa na scenu i drugi Yarnija.Tako da mozete igrati u kooperativnom modu,sa prijateljem, ili sami.

Dodavanje i drugog karaktera u igru otvara novi set mogucnosti i resenja za razne zagonetke kojima ova igra obiluje.Dva Yarnija ce zajedno resavati zagonetke,ali i zavisiti jedan od drugog.Naime oni su povezani i ne mogu se previse udaljiti jedan od drugog.Navigacija lika koji vi vodite ce zahtevati kooperaciju sa drugim.Neke od zagonetki su veoma inventivne,tako da ce zahtevati od oba igraca da budu veoma aktivni.

Napomenuh da je sasvim normalno igrati sam ovu igru,single player je dakle zadovoljavajuci.Ali,vidi se odmah da je ova igra namenjena zajednickom, kooperativnom igranju.

Igra ima sedam nivoa, ali su oni dopunjeni sa jos nekoliko manjih nivoa cija izazovnost deluje kao da su odvojene puzzle ubacene iz neke druge igre.

Fotorealizam u scenama je karakterisao prethodni Unravel. a nije izostao ni ovde.Scene su predivne,sa mnostvom detalja i najbolji opis bi bio – zivopisne.

Sjajno iskustvo karakterise ovu igru i zaista treba videti kako dva Yarni-ja pokusavaju da se probiju kroz gigantski svet.Podela igre na akciju i zagonetke je srz naslova i odlicno funkcionise.

 

  • Publisher:Electronic Arts
  • date of release:09.june 2019

 

Your Comment Here

Leave a Reply if you want