Gears of War 5 extended trailer

Gears of War 5 je najnoviji nastavak čuvenog serijala započetog još 2006.godine.Gears of War 5 prave ljudi iz kompanije The Coallition i iako ima broj pet u naslovu, ovo je sedma instalacija igre.Zanimljivo je pomenuti da je na osnovu ove igre nastao niz novela napisanih od strane Karen Traviss (pogledajte link o svim novelama) .

trailer:

Gears of war je third-person shooter i prati Delta Team na fiktivnoj planeti Serra.Iako je single player igra, Gears 5 ce,kao i sve prethodne verzije, podrzavati kooperativni mod odnosno split-screen.Igra je promotivno objavljena na sajmu igara E3 2018 godine u junu i naslov ce biti skraceno, samo Gears 5, iako sam ja u naslovu posta namerno ostavio celokupan naziv fransize.

Marcus Fenix, vodeci lik fransize je ponovo tu, ali kao prateci karakter.Jos uvek se ne znaju tacni detalji radnje, ali iz trejlera se moze nagovestiti.Narativ radnje ce sigurno biti ispunjen dramom, likovima ce biti data sansa da zasijaju i iako je rec o shooter igri, mnogo paznje ce biti posveceno prici,sto je svakako welcome.A da li ce zaista neki lik zasijati, kao sto je to bio slucaj sa marincem po imenu Augustus Cole u prvoj igri, ostaje da vidim okada se igra pojavi, negde u toku 2019. godine.

Inace iza igre stoji Microsoft i igra ce biti pravljena za Microsoft Windows 10, sto je inace tendencija Microsoft naslova ne bi li se desetka obavezno instalirala.Sto ja  izbegavam i drzim se sedmice.Pored Windowsa igra ce se pojaviti i na , pogadjate, XboX-u.Toliko za sada, pratite nas Facebook i Twitter za jos novosti kada stignu.

 

Your Comment Here

Leave a Reply