Fortnite

Fortnite je postao globalni fenomen o kome se prica i u sferama koje su izvan gejminga.Na proslavama pogodaka u americkom fudbalu, u evropskom fudbalu, ragbiju,na filmu, u muzickim spotovima se koriste raznorazne referencew na igru.Trenutno Fortnite belezi oko 210 registrovanih igraca,sto je apsolutni rekord,s’ obzirom da se igra pojavila u avgustu 2017.

trailer:

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trenutno, najnovija sezona je season 7 ,koja je debitovala 6.decembra 2018.”Winter has come” i u sezonu 7, tako da ce biti prisutni zaledjeni delovi mape, prisutan je potpuno izmenjen i nov Creative mode i jos dosta kozemtickih izmena.Ledeni breg se zabio u ostrvo i kao sto moze da se vidi na mapi ispod, dobar deo je prekriven ledom.Kako ce to uticati na gameplay?

Nadamo se dobro.Jer kljucna stvar u igri koja je doprinela da igra bude igranija od mnogih slicnih Battle Royale igara je, pored “besplatnosti” i to sto su mape taman tolike velicine da igranje ne postane monotono, kao npr. DayZ, gde mogu proci dani dok ne sretnete nekoga za okrsaj, ali da ne ide ni kao na traci,gde prste okrsaji – citaj PUBG.Tako da velicina postojece mape je dodavala taj zacin adrenalina taman toliko da igra bude vrhunski zanimljiva – ocekujete da sretnete protivnika, ali se to ne proteze satima da bi vam dosadilo.Sa iceberg santom novopridoslom na mapu igracko ostrvo postaje vece.ali ne znacajno.Bice uradjeno slicno kao sa letosnjom pustinjom,kada je deo mape transformisan u pesak.Ovoga puta postace led, tako da ce zadrzati slicnu velicinu igrackog dela koji ce zadrzati tenziju oko susreta sa neprijateljem na predjasnjem zadovoljavajucem nivou.

Jedna od najvise predstavljanih novina je avion Stormwing. Ovo omogucava igracu da pilotira i da sa sobom povede jos cetvoro putnika.U njemu je ugradjen machine-gun koji moze da se pregreje od preterane upotrebe.Takodje, igraci koji koriste balone, sada ce biti naoruzani.Ovo sve nagovestava da ce vazdusne bitke biti dobar deo kolaca sezone 7.

Na pocetku teksta sam pomenu Creative mode, koji je pretrpeo izmene.U sezoni 7, Creative mode je postao jos kreativniji, pa omogucava igracima da prave sopstvene mini-igrice, ili scenario, ili filmove.Mozete totalno editovati i izmeniti svoja ostrva, a birate da li cete to dozvoliti i igracima koji ih posecuju.Oni koji poseduju Battle Pass , 10usd, moci ce odmah da koriste Creative mode,ostali posle 13.decembra 2018.

Takodje bice prisutan poprilican broj novih skinova.Nindza cat woman, covek sa goggle naocarima i Zenyth skin, pa onda skin Hooded Warrior, Lynx skin,devojka u pidzami sa ocima na kapuljaci,Powder Outfit i mnogi drugi.Uzivajte u slikama.


Sergeant  Winter skin – man with goggles,
Tier 23
Pajama Onesie
Tier 87

Powder outfit skin
Catch the air and kiss the sky
Tier 47

Zenyth skin

Lynx
Trog outfit

Naravno,svi ovi skinovi ce biti dostupni i za free i za Battle Pass igrace, s’ tim sto mora biti dostignut odredjeni level da bi skin bio dostupan.

Ocekivano je naravno, da bude i ostalih skrivenih iznenadjenja u vidu novih tool/weapon/armor lootova,kao i free challenge, gde mozete osvojiti kako skinove, tako i ostale nagrade.

Your Comment Here

Leave a Reply if you want