Sea of Solitude

Sea of Solitude je naslov koji je najavljen u februaru 2015 i prati avanture mlade Kay. Grad u kome se radnja odvija je Berlin.Pratimo Kay u njenim pokusajima da kroz putovanje po razrusenom,potopljenom okruzenju i susretima sa bicima koja tu obitavaju, otkrije zasto se i sama pretvorila u cudoviste.

trailer:

Grad u kome se radnja odvija je neka vrsta futuristickog Berlina.Ova igra je pocela da se spominje jos 2015.godine, tad samo kao epizodna avantura o potpoljenom gradu i opstanku.Medjutim sto vise stvari saznajemo o naslovu – sve vise govori da ce ovo biti igra bazirana na istoj mehanici kao i 2015. godine, medjutim prica je dobila dopunjenje i govori o monstrumima u nama samima i depresiji.

Cornelia Geppert, CEO Jo-Mei Games – autora igre i prezenter naslova na E3 2018,  je rekla da ovaj naslov pokazuje koliko depresija utice na stvaranje igre i da je za nju Sea of Solitude vise personalna nego poslovna stvar.Dodala je i da je ovo najlicniji i najumetnickiji projekat na kome je dosad radila.”Veoma je izazovno zaroniti i istraziti dubinu osecaja kao sto su zudnja,strah,bes” – rekla je Cornelia.Image result for sea of solitude

Electronic Arts je publisher igre i ocekuje se da se naslov pojavi u prodaji u prvoj polovini 2019 godine.

Izvedba igre ca da bude iz treceg lica i mogli bismo je nazvati kao istrazivacka puzzle avantura.Bice dostupna za PC,Playstation i Xbox.

Za najnovije vesti vezane za Sea of Solitude pratite nas Facebook i Twitter.

 

Your Comment Here

Leave a Reply if you want