The Climb

The Climb je najnoviji dragulj sa obale kompanije CryTek. Penjacete se sve u sesnaest po vrletima I hvatacete se sakama za zgodna mesta i poneki put ce postati vrtoglavo, ali uspon ce se nastaviti. The Climb je Oculus Rift igra iz prvog lica u kojoj cete se testirati na akrofobiju.

trailer:

 

 

Sigurno cete se preznojiti dok se budete penjali.Prstima se hvata penjuci se kako u realnoj realnosti tako i u virtuelnoj i oni ce biti vrlo zaposleni,cak mozete poceti da osecate i umor.Polako ce se penjati skala ucenja,kako sta uraditi,ali ce se zato i osecaj nagrade pojacati kada osvojite neki vrh.Iskusicete zaista kakav je pogled i osecaj penjaca. Uz gore-pomenuto znojenje iako napolju nije vrucina.

Grafika je prelepa i to je ono sto odlikuje ovaj studio koji postavčja standarde po tom pitanju vec godinama.Pejzazi su prepoznatljiva kuhinja CryTek kompanije.

Zaista jedinstvena igra na trzistu, pravi skok u nesto novo.Postavlja se pitanje, medjutim, zasto je igra napravljena iskljucivo za Oculus Rift i kako ce je prihvatiti igraci.Da li ce je smatrati cudnim projektom za cudnu spravu, nakon nekoliko godina.U svakom slucaju igra je u stanju da angazuje i fizicki i psihicki.

Razne podatke o narucivanju igre i ostalo mozete pogledati na zvanicnom sajtu igre : http://www.theclimbgame.com/

Game Requirements

CPU Intel i5-4590 equivalent or greater
Memory 8GB RAM
GPU NVIDIA GTX 970 / AMD 290 equivalent or greater
OS Windows 7 SP1 or newer
HDD We do not know the final size of our game yet
Display Oculus Rift, native resolution

developer:CryTek
publisher:CryTek
date of release:28.april 2016.

Your Comment Here

Leave a Reply if you want