Humble Monthly Bundle ili skromna mJesecna prodaja

Humble Monhtly Bundle je startovao 03.marta i u njemu postoji ponuda raznolikih igara sa znacajno smanjenim cenama.Ponuda ce trajati do 07.aprila.

Igra The Witness, puzzle indie hit od prosle godine je recimo svega 12$, sto je trostruko jeftinije nego sto je cena u prodaji.Treba napomenuti da na Steam servisu ova igra nije padala ispod 20$.A sta znaci bundle – to znaci da pored npr.igre The Witness dobijate u paketu i jos nekoliko random igara, ali vam ne kazu naslove istih dok ih ne kupite. To toliko nije ni bitno, jer dobijate hit igru za trecinu od njene prodjane trenutne vrednosti.

Februarski Humble Monthly Bundle je obuhvatao, naprimer igre poput Xcom2 naslova,koji inace kosta 60$, ali i igre poput Ryse:Son of Rome,Steamworld Heist,Okhlos,Project Highrise,Husk,Hollow Night i Oh Deer!

Tako da isto ce vaziti i za martovske popuste,jedini catch je sto ne znate osim igre The Witness koje su ostale u ponudi. Ali nije to ni toliko bitno kada za sitne pare dobijate vrhunsku igru.

Takodje postoji i pretplata na Humble,koja ce vam doneti jos 10% popusta na sve kupovine, to je super ako ste regularan kupac, a 5% od zarade se salje u humanitarne svrhe sto je lep potez.

Your Comment Here

Leave a Reply if you want