Vikings Wolves of Midgard – review

Vikings Wolves of Midgard vas vodi na nemirne obale Skandinavije gde se susrecu nordijska istorija i mitologija.

trailer:

Veoma slabo zastupljena tematika u igrama su definitivno Vikinzi. The Lost Vikings, Viking: Battle for Asgard and For Honor su jedni od retkih naslova koji se bave Vikinzima u skorije vreme.

Ovaj naslov stavlja igraca u cizme vikinga koji je one-man-army protiv hordi neprijatelja.Bitka koja odlucuje sudbinu Midgarda ce biti igrana iz izometrijske perspektive.Igrac ce kroz bitke sakupljati razne resurse, kojima ce pojacavati svoje karakteristike.Znaci imamo izometrijski RPG.

Mnogi bi ovaj naslov nazvali Diablo klon.Medjutim Vikizni imaju pojedine finese koje ih razlikuju.Posle svake bitke umesto iskustvenih poena, skupljacete krv, kojom kasnije mozete levelovati svog igraca.Ali, krv nije jedini resurs koji skupljate tokom bitke.Tu su i oruzja, drva, zivotinjska krzna itd.

Upgrade oruzja je podjednako vazan kao i upgrade karaktera kog vodite.Oruzje cete poboljsavati posetom lokalnim smithy-jima i armordzijama.Po celom svetu postoje rasuti fragmenti legendarnih oruzja koje vi mozete pronaci, odneti lokalnim oruzarima i kovacima gorepomenutim i voila, eto je sekira na kojoj komsije zavide.Strast za opakim oruzjem bice zadovoljena.

Sto se tice samog okruzenja u igri, neka su surovija i bice potreban vrhunski set opreme za vikinga da bi krocio u te regione i izasao u komadu iz njih.The Fimbulwinter je surova zima koja ce kazniti i najstamenije Vikinge.Bar-metar se nalazi na ekranu i on vam pokazuje nivo smrznutosti vaseg Vikinga.Hipotermija moze biti sprecena potragom i grejanjem pored kamperske vatrice koje mozete naci u planinama.Image result for vikings wolves of midgard

Vikinzi imaju dovoljno sadrzaja da drze igraca zadovoljnim.Mozete igrati ovaj naslov kao one-man-army ali je jos zanimljivije u drustvu.Lokalni co-op nije podrzan, ali zato online kooperativni mod jeste.Mozete igrati i kao viking shield maiden-zensko i kao male viking-musko, izabrati frizuru i tetovazu svog igraca i krenuti u zajednicko divljanje.

Grafika i zvuk su odlicni, tu je developer Games Farm pogodio u metu.Mi ne znamo kakva je muzika bila u vreme Vikinga, ali se ovaj soundtrack cini potpuno kao da je iz njihovog vremena.

Ukupno,  i looting i borba i kraftovanje ne poseduju senzacionalne novine, ali je izvedba dobra.Interpretacija Nordijske mitologije i odlicna muzika mogu podstaci igrace da odigraju ovu igru.

Your Comment Here

Leave a Reply