The Dark Pictures Anthology – Man of Medan

Na Playstation 4 konzoli ne nedostaje naslova koji su vrhunski.U prethodnih nekoliko godina PS 4 je zaista nadmašio ocekivanja.Što se tiče horor naslova, Untill Dawn je pre neku godinu zaista ostavio odličan utisak i ako imate Playstation nabavite igru i odigrajte je.Tim koji je radio Untill Dawn nastavlja sa radom i u toku su radovi na novoj horor igri: The Dark Pictures Man of Medan.

trailer:

The Dark Pictures Anthology je zamisljen kao antologija.Odnosno, nekoliko separatnih prica kao posebne igre, koje ce,najverovatnije, imati dodirnih tacaka.Slicno kao i u Untill Dawn, igraceve odluke ce uticati na ishod scenarija.U Untill Dawn je to bilo reseno tako sto ste u dijalogu izmedju likova imali nekoliko sekundi da odaberete pravi odgovor, koji je,zatim, vodio pricu u nekom od smerova.

Prica Man of Medan prati petoro ronilaca,mozda i prijatelja, koji su se ukrcali na brod i koji roneci, slucajno naidju na olupinu aviona.Njihovo otkrice je ocigledno probudilo jos nesto,sto oni ne umeju da objasne.Morace da rese misteriju i spasu se.To je ukratko radnja.

Datum izlaska igre za sada nije poznat. ali zna se da ce biti prisutna na svim velikim platformama,znaci, Windows,Playstation i Xbox.

 

Date of release:TBA 2019

Your Comment Here

Leave a Reply if you want