MLB 15 – NEW BASEBALL SEASON INFRONT

Prolece je stiglo, a sa njim i nova sezona u bejzbolu.Sezona koja traje nekoliko meseci,dok je lepo vreme uglavnom i koja donosi nova uzbudjenja poklonicima ovog sporta.Devetogodisnjica ovog Sony Online Entertainment serijala je ugledala svetlo dana u vidu desete verzije MLB the Show .Vise o igri u redovima ispod.Uglavnom uspesna simulacija.

MLB 15 the Show je neiznenadjujuci dejavu. Uglavnom znog toga jer je Sony ovoga puta iznedrio biser.U deceniji starom izdanju ovo je tek druga napravljena igra u serijalu za Sony Playstation.

Fino tjunovanje igre je ispoliralo jednu ionako vec dobro uradjenu seriju igara.Suptilna poboljsanja su vidljiva u konfrontacijama bacaca i hvataca,u pravcima u kojima loptica leti, u zivopisnijoj publici.Sve to stvara atmosferu za uzivanje u igri.U pitanju je simulacija a ne arkada i kao takva zaista prednjaci u svom zanru.Naravno postavlja se pitanje ko zaista, osim Americke populacije, uziva u ovom sportu.Kao sto dobar deo sveta uziva npr.u fudbalu. Ili u basketu.Bocanju?Janjinama?!

trailer:

U igri postoji nekoliko modova igranja.Diamond Dynasty koji se ponovo nasao u okviru igre je mikrotransakcijski mod.Franchise je mod koji se bazira na postavljenim ciljevima,sponzorstvima,zaradjivanju novca.Exibition – prijateljski mecevi sa raznim bonusima.Naravno tu je Road to the Show koji je vrlo izazovan – gde gradite karijeru jednog igraca.I naravno Big League gde igrate cele sezone bejzbola sa transferima.

Ukoliko budete igrali kao jedan igrac u zavisnosti od uloge koju izaberete (jer ovo i jeste neka vrsta RPG-a), oseticete svu vaznost odredjenog mesta u timu.Kakva drama obuzima bacaca ako se ne slaze sa znakovima koje mu salje saigrac.Kako trcanje za loptom po bazama predstavlja uzbudjenje i sl.Pokusali su i mislim,uspeli,da docaraju dramatiku meca.

Sto se tice izgleda, u skladu je sa vremenom.Doterane su animacije koje na momente deluju kao prenos utakmice.Stadioni takodje deluju vrlo realisticno.Suncan dan se jasno razlikuje od oblacnog.Senke koje pravi sunce padaju igracima po ramenima.Fanovi izgledaju ali se i ponasaju kao pravi ljudi.Dobacuju,vrpolje se na svojim sedistima,grickaju semenke.To je nesto sto u simulacijama fudbala i kosarke dugo pokusavaju da urade.Lica igraca su takodje uradjena vrhunski…za one koji prate ovaj sport igraci su prepoznatljivi i sa distance.

Sve u svemu vrlo lepo uradjena i udobna simulacija ovog sporta.Za uzivanje u laganom i prepoznatljivom ritmu.

Critic score distribution:
 1. Positive:23out of 28
 2. Mixed:5out of 28
 3. Negative:0
  1. Apr 13, 2015
   90
   Sony San Diego eschewed developing splashy back-of-the-box bullet points in favor of refining an already great game, exhibiting a confidence that is itself quietly remarkable — just like this series’ consistency.
  2. Apr 13, 2015
   80
   MLB 15: The Show doesn’t bring any major additions to the table, but it does respectably tweak the most beloved modes to streamline the experience for pros and casuals alike.
  3. Apr 10, 2015
   80
   As a baseball simulator, MLB 15: The Show delivers on almost every front, and it would be unfair to penalize the game for being too good, for too long. However, a good review score doesn’t necessarily mean that the latest edition is worth $60, especially to players who bought last year’s version.
  4. Apr 10, 2015
   80
   It’s still a hell of a game, but if you come back to it year in and year out, this season’s offering doesn’t have much of a spark.
  5. Apr 9, 2015
   90
   That small gripe aside, MLB The Show 15 is an excellent game and the franchise still rivals FIFA and Madden for the best sports simulation game.
  6. Apr 9, 2015
   70
   MLB 15 The Show is still good by virtue of the systems laid down over the last decade, but it has no ambition. Produced on third base thinking it hit a triple, it wouldn’t even bother running in a sac fly.

Your Comment Here

Leave a Reply if you want