BATLEFIELD 4 CHINA RISING

 

Blockbuster BF 4 je dobio prvi expansion pack – “China Rising“.Za premium korisnike dodatak je postao dostupan 3.decembra 2013., a za sve ostale 17.decembra 2013.Na sajtu Battlelog je jos u maju objavljeno da kupci koji tada kupe igru,u preorder-u – dobijaju besplatno expansion pack.

Ekspanzija donosi cetiri nove mape,nova vozila i opremu. Teren Kine je prilicno verno docaran i igraci ce se naci na zaista masivnoj teritoriji.

Igraci kao i kritika medjutim nisu bili preterano naklonjeni, ekspanzija je zaradila u proseku ocenu 6, dok je sam Battlefield dobio 8. Igraci zbog raznih bagova, a kritika zbog toga sto smatraju da nije revolucionarno kako je prevashodno bilo najavljeno.

China_Rising_Video_Preview ChinaRisingaMaps

Dragon Valley, Guilin Peaks, Silk Road i Altai Range su cetiri nove mape.Svaka od njih, bila prekrivena snegom ili rastinjem donosi i neke svoje specificnosti. Pet novih oruzja je takodje tu, iako nijedno od njih znacajno ne poboljsava ni gameplay ni superiornost igraca.

2359205-00003

“Iako su vojnici sa karakterom, ne deluju kao karakteri koji su vojnici” -citat koji u mnogome opisuje singleplayer misije. China Rising ne donosi preterane novine i u poredjenju sa ekspanzijama za BF 3 prilicno kaska.

Sta vi mislite?

ChinaRisingMaps svetigara.org

[google-translator]